Artikelen
Je Leest nu
Alle Nintendo aankondigingen van Nintendo Direct (Mei)
0

Alle Nintendo aankondigingen van Nintendo Direct (Mei)

door Redactie17 mei, 2013

Nintendo heeft vandaag een nieuwe Nintendo Direct uitgezonden en hierin zijn een aantal nieuwe interessante berichten naar buitengekomen. Omdat het een hoop informatie is en we deze keer niets via Twitter hebben geschreven hieronder een kort verslag van de Nintendo Direct waarin de Wii U het focuspunt was. Ook kun je hierboven de hele presentatie terugzien.

Mario en Sonic zullen samen terugkeren in een nieuwe game voor de Wii U. Ze zullen deel uit gaan maken van de nieuwe Olympische (Winter)spelen game die gebaseerd zal zijn op de 2014 editie. Nintendo maakte niet bekend wanneer de game moet verschijnen. Ook krijgt Sonic nog een aparte game genaamd Sonic: The Lost World, deze game zal op de Wii U en Nintendo 3DS verschijnen. Op de E3 die op 11 juni begint zal Nintendo meer laten zien.

New Super Luigi U, de downloadbare content van New Super Mario Bros. U zal eerder te downloaden zijn dan dat het in de winkels verkrijgbaar is. Zo is het op 20 juni te downloaden en ligt het pas op 26 juli in de winkels. New Super Mario Bros. U zal niet nodig zijn om de winkel versie te spelen, het is een opzichzelfstaande game. Voor de download versie geldt het tegenovergestelde.

Andere games die ook binnenkort zullen verschijnen zijn Pikmin 3 op 26 juli en The Wonderful 101 zal op 23 augustus in de winkels moeten liggen. Mocht je nog meer willen weten dan kun je natuurlijk hierboven de complete Nintendo Direct terugzien, dit met Nederlandse ondertiteling (mochten er dove Gamemind bezoekers zijn).

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.