Artikelen
Je Leest nu
Het vernieuwde Gamemind
7

Het vernieuwde Gamemind

door Rick de Vries1 oktober, 2013

De afgelopen weken, of eigenlijk maanden, zijn erg hectisch geweest. De bezem is uit de kast gehaald en heeft alles van de vorige site weggevaagd. Dit was een lastige beslissing die nodig bleek te zijn. Tijdens het proces zijn wat fouten gemaakt waardoor we enkele weken niet bereikbaar zijn geweest. Onze ‘back-up’ website is vanwege technische redenen offline gehaald, dit was niet geheel zoals in de planning stond en zette nog eens extra druk op het project. Door deze extra druk en tijdsverlies hebben we nog niet alle opties geactiveerd en zelfs zijn nog niet alle berichten overgezet, dit is een traag (en saai) proces wat de komende weken moet gebeuren.

De afgelopen weken hebben we de site ‘bezoek klaar’ gemaakt. Het belangrijkste van het vernieuwde Gamemind is de mogelijkheid om een eigen account aan te maken. Dit account zal je reacties weergeven en je een eigen profiel geven, ook kun je onderling mailen en reacties delen of als favoriet maken. Bij het maken en onderhouden van je account hebben we je de mogelijkheid gegeven om aan te geven wat je wel en niet wilt tonen, denk hierbij aan je leeftijd (uiteraard hoef je dit niet verplicht in te vullen).

Verder willen we ‘agressiever’ als entertainmentwebsite zijn, de visuele opzet heeft hier rekening mee gehouden. Als laatste willen we nog melden dat Gamemind voorlopig nog passief-online is. Onze aandacht zal eerst naar de technische zaken gaan en het compleet maken van de website. Nog niet alle links werken en mogelijk kom je bepaalde content tegen waar niets te vinden is, weest gerust want we werken er aan.

Later meer over alle nieuwe mogelijkheden
Over de Auteur
Rick de Vries
Rick is de hoofdredacteur bij Gamemind en geniet van een absolute macht. Hij is opzoek naar de gedachten achter games en wat de invloed er van is. Deze passie beïnvloed zijn dagelijkse kijk op het leven en hij is er continue mee bezig. Naast games is hij geïnteresseerd in innovatieve ideeën, psychologie, sociologie en het luisteren en maken van muziek.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.