Artikelen
Je Leest nu
Tijdelijke stop van activiteiten
0

Tijdelijke stop van activiteiten

door Rick de Vries25 augustus, 2014

Het is al weer even stil. Te stil. Deze stilte heeft natuurlijk een oorzaak. Voor mij is het beginnen van Gamemind altijd een oplossing geweest om gamen anders te benaderen dan de reguliere media doet. Deels geslaagd. Enkel blijkt dit niet uit te kunnen. Vele oplossingen zijn de revue gepasseerd. Echter geen enkele heeft geleid tot een omschakeling.

Hoe nu verder? Voorlopig stop ik met de reguliere content. Dit is niet langer te realiseren. Voor de vakantie is er een gat ontstaan in de redactie. Het zoeken naar nieuwe mensen is slechts een tijdelijke verplaatsing van het probleem.

Onderlinge contacten met externe partijen gaan gewoon door. Adviezen blijf ik ook geven aan bedrijven die vastlopen of andere problemen ondervinden. Simpele vragen over games mogen nog opgestuurd worden. Probeer het wel eerst zelf uit te vogelen.

Ik hoop de bezoekers in de toekomst weer te zien op Gamemind. Zoals ik al eens in het verleden heb gezegd haal ik de site niet offline. Dit is echt een tijdelijke stop met de intentie om in de toekomst weer verder te gaan. Voor vragen kun je hieronder op het envelopje drukken (rickdevries(apen…)gamemind.nl).

Over de Auteur
Rick de Vries
Rick is de hoofdredacteur bij Gamemind en geniet van een absolute macht. Hij is opzoek naar de gedachten achter games en wat de invloed er van is. Deze passie beïnvloed zijn dagelijkse kijk op het leven en hij is er continue mee bezig. Naast games is hij geïnteresseerd in innovatieve ideeën, psychologie, sociologie en het luisteren en maken van muziek.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.