Laatste content
 
 
 
 
 
Games
Meest Recent
 
Bekijken
5 februari, 2014

Dragon Ball Z: Battle of Z – Ontdek de Super Saiyan God transformatie

Na jaren is er een nieuwe Dragon Ball Z film verschenen die zich nog voor Dragon Ball GT afspeelt en gemaakt is door de bedenker van het universum. Deze film, Dragon Ball Z: Battle of Gods, kwam vorig jaar in Japan uit en moet nog in het Engels verschijnen. Gamers over de hele wereld kunnen nu al kennis maken met de nieuwe karakters uit deze film. Naast nieuwe karakters brengt de ontwikkelaar Artdink ook een hele nieuwe opzet mee. De gameplay is in vergelijking met de voorgaande games drastisch veranderd.

Andere gameplay

Niet langer hoeft er één tegen één worden gevochten zoals in eerder games gebeurde. In het nieuwste deel zul je moeten samen werken en daartoe wordt je dan [...]

815
 
Bekijken
17 januari, 2014

Gateway 3DS Flashcard – Vaarwel regio-lock

Een flashcard zal voor velen geen onbekend voorwerp zijn. Waarschijnlijk heeft Nintendo het woord intern verbannen en wordt je na uitspraak direct ontslagen. Nee, het heeft de Nintendo DS geen goeds gedaan. Ontwikkelaars gaven het ontwikkelen voor de DS op omdat de verkoopcijfers erg tegenvielen. Een klein kaartje waarmee je alle games af kunt spelen, simpel en niet al te duur. Het opzoeken van een zogenaamde rom, downloaden en naar het kaartje kopiëren. Het was mogelijk niet de intentie van de ontwikkelaar maar is wel degelijk de praktijk: het spelen van games die je niet in je bezit of voor betaalt hebt.

Al enige tijd is de Nintendo 3DS uit, dit in allerlei [...]

2844
 
Bekijken
15 oktober, 2013

Pokemon X & Y – Ontdek de Kalos regio

Zoals bij (bijna) alle Pokemon games verschijnen er twee edities en zo ook weer bij deze nieuwe games, met waarschijnlijk nog een derde in het verschiet. Pokemon X en Pokemon Y zijn de eerste Pokemon games die voor de Nintendo 3DS uitkomen en vanzelfsprekend niet meer op de oude DS generatie valt te spelen, wel op de recent verschenen 2DS!

De Pokemon games zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een stabiele serie en één van de beste merken binnen Nintendo. Naast de games is er een televisieserie, zijn er speelkaarten en is er een manga-serie. De games kenmerken zich door een lineair avontuur wat opnieuw van toepassing is voor de laatste games.

Het Begin

De speler zal [...]

1301
 
Bekijken
29 mei, 2013

Game Dev Tycoon – Ontwikkel je eigen Games

Op zijn tijd komen er titels langs die je uit nieuwsgierigheid gaat spelen, vaak vallen dat soort games erg tegen. Game Dev Tycoon heeft mij erg verrast, dit in de goede zin. Game Dev Tycoon is een game die ontwikkeld is door twee broers (Patrick en Daniel Klug) die wel van een spelletje houden. Op 12 juli 2012 besloten de broers hun eigen gamestudio op te oprichten dit werd Greenheart Games. Hun motivatie was de game Game Dev Story die zij iets anders voor ogen hadden, het zou minder willekeurig moeten zijn en meer realistisch, uit dit idee is uiteindelijk Game Dev Tycoon ontstaan.

De eerste stappen

Game Dev Tycoon is een simulatie van een gameontwikkelaar. In het spel zul [...]

540
Gamemind business
Vergelijk
Ga