Laatste content
 
 
 
 
 
Industrie
Meest Recent
 
Bekijken
11 juni, 2013

Electronic Arts

Electronic Arts Inc. of afgekort EA is een Amerikaanse ontwikkelaar, uitgever en distributeur van games. Het bedrijf is op 28 mei 1982 opgericht door William M. (Trip) Hawkins de derde (een oud Apple werknemer). Electronic Arts behoort tot de grootsten ter wereld in zijn vakgebied en is gevestigd in Rewood City, California. Momenteel is John Riccitiello de CEO bij EA, voorheen was dit Larry Probst. Het bedrijf kende in 2012 een omzet van 4,1 miljard dollar en heeft 9000 (maart 2012) werknemers.
628
 
Bekijken
27 augustus, 2012

Steam

Steam is opgericht op 12 september 2003 door Valve Corporation en is een digitaal distributie, multiplayer en communicatie platform.

Het bedrijf zorgt voor de distributie van games, dit zowel van grote bedrijven als de kleine ontwikkelaar. De software regelt ook communicatie middelen voor gebruikers zoals de chat-functie en het praten tijdens het spelen optie. Daarnaast zorgt het ook voor de geautomatiseerde updates van de gedownloade games van de gebruiker. Rond het begin van 2012 waren er ruim 1500 games beschikbaar en waren er 40 miljoen actieve gebruikers.

Het ontstaan Steam is ontstaan zoals vele dingen doordat er een probleem was. Het probleem was het uitbrengen van [...]
58
 
Bekijken
27 augustus, 2012

Valve Corporation

Valve het bedrijf dat ook wel bekend staat als Valve (software) Corporation is opgericht door Gabe Newell en Mike Harrington, de eerst genoemde zullen de meesten kennen van het online distributie platform Steam. Als je meer over Steam wilt weten kijk dan onderaan deze pagina en ga direct door naar de officiële pagina!
554
 
Bekijken
26 augustus, 2012

Firstlook Event

Ook in Nederland hebben we een Game evenement. Sinds 2008 is Firstlook het game evenement van de Benelux, erg veel concurrentie is er echter ook niet. Het is voor de gamers een kans om de laatste games te bekijken en de aankomende toppers en misschien zelfs een nieuwe trailer van een game te bekijken.

Limiet

De organisator Blammo Events vindt het belangrijk dat er maar een bepaald aantal bezoekers worden toegelaten om zich te onderscheiden. Het evenement duurt daarom ook niet één dag maar twee dagen. Het idee is dat de gamer elke game in principe zou moeten kunnen bekijken en/of spelen, in de praktijk lukt dit niet altijd. Tot nu toe groeit het evenement elk jaar in omvang. [...]

37
Gamemind business
Vergelijk
Ga