Laatste content
 
 
 
 
 
Nieuws
Meest Recent
 
Bekijken
26 februari, 2016

Pokemon Sun & Pokemon Moon screenshots

Pokemon Sun & Pokemon Moon zijn naar aanleiding van het 20 jarige bestaan van Pokemon onthuld. Dit werd tijdens een Nintendo Direct gedaan. Deze is later terug te zien op de officiële website van Nintendo. Tijdens de onthulling werden er ook kort wat beelden onthuld. Deze zijn hieronder te zien. De nieuwste Pokemon games zullen nog voor eind dit jaar uitkomen. De exacte datum van de release is nog niet bekend.

Tijdens de Nintendo Direct werd terugekeken op 20 jaar Pokemon. De eerste Pokemon games: Pokemon Red en Pokemon Green werden op 27 februari 20 jaar geleden uitgebracht. Deze zijn via de Virtual Console nu ook op de Nintendo 3DS te spelen. Gevangen Pokemon kunnen [...]

2193
 
Bekijken
15 juni, 2015

Aankondigingen E3 2015 – Microsoft

Rond half 7, Nederlandse tijd, begon de Microsoft persconferentie vanuit de Los Angeles Convention Center. Phil Spencer betrad het podium en de show ging los. Net zoals vorige jaar is er ingezet op games en is de Kinect achterwege gelaten. Wel werd de nieuwe Microsoft Hololens gedemonstreerd.

De meest in het oog springende nieuwtjes waren de nieuwe Xbox One Elite controller waarbij de knoppen kunnen worden vervangen, de Xbox One kan Xbox 360 games afspelen en er komt een nieuwe Gears of Wars. Hieronder de overige nieuwtjes op een rijtje:

Halo 5 Guardians met twee Spartan groepen speelbaar, verschijnt 27 oktober 2015 Recore (nieuwe IP), exclusive party franchise. [...]
6194
 
Bekijken
15 juni, 2015

Fallout 4 verschijnt op 10 november dit jaar

Bethesda heeft op de E3, de grootste consumentenbeurs op het gebied van games, bekend gemaakt dat het nieuwste deel uit de Fallout serie op 10 november, 2015 zal verschijnen. De post-apocalyptische shooter zal je de keuze geven om te spelen met een man of een vrouw. Beide zijn geheel naar eigen smaak samen te stellen. De ontwikkelaar gaf aan met dezelfde mogelijkheden zoals de in game karakters (NPC’s).

De ontwikkelaar maakte verder ook een uitgebreid bouwsysteem bekend zodat spelers in de Fallout wereld hun eigen gebouwen en wapens kunnen maken. Ook de armor kan hevig worden aangepast.

Het verhaal zal zich in twee periodes afspelen waarvan het eerste deel zich [...]

3548
 
Bekijken
3 juni, 2015

Fallout 4, zo ziet de Box Art eruit

Naast de onthulling van wat beelden, die je in een eerder bericht kon bekijken, heeft Bethesda ook de Box Art van Fallout 4 onthuld. Deze kun je op de officiële pagina bekijken of voor jou gemak kun je het ook hieronder bekijken. Fallout 4 zal voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC verschijnen. Meer informatie zal op 14 juni aankomende volgen.

3297
Gamemind business
Vergelijk
Ga