Industrie
Je Leest nu
Firstlook Event
0

Firstlook Event

door Redactie26 augustus, 2012
Score
Bezoekers Score
Beoordeel
Algemene Kwaliteit
Technische Kwaliteit
Audio Gerelateerde Kwaliteit
Uitgebrachte Games
Innovatie
Bezoekers Score
Je hebt een beoordeling gegeven

Ook in Nederland hebben we een Game evenement. Sinds 2008 is Firstlook het game evenement van de Benelux, erg veel concurrentie is er echter ook niet. Het is voor de gamers een kans om de laatste games te bekijken en de aankomende toppers en misschien zelfs een nieuwe trailer van een game te bekijken.

Limiet

De organisator Blammo Events vindt het belangrijk dat er maar een bepaald aantal bezoekers worden toegelaten om zich te onderscheiden. Het evenement duurt daarom ook niet één dag maar twee dagen. Het idee is dat de gamer elke game in principe zou moeten kunnen bekijken en/of spelen, in de praktijk lukt dit niet altijd. Tot nu toe groeit het evenement elk jaar in omvang. En elk jaar zou die weer beter zijn, althans de organisatie.

Gamekings

Ook lopen de mannen van Gamekings er rond die in dienst van Blammo zijn. Ze nemen items op voor hun site en er zullen speciale afleveringen voor gemaakt worden.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.