Artikelen
Je Leest nu
Plotseling overlijden familielid
0

Plotseling overlijden familielid

door Rick de Vries22 januari, 2016

Beste bezoeker of partner,

Zoals zo vaak gaat het niet zoals iets gepland is. Ook deze keer. Alweer even geleden is er iemand uit mijn familie overleden die mij zeer dierbaar was. Dit heeft voor een totale stop gezorgd qua vele dingen in mijn leven. Ik heb in de communicatie naar anderen hierin gefaald. Naderhand had ik dat anders moeten aanpakken. Al was dit op het moment zelf erg lastig. Mijn ambities waren niet langer de eerste prioriteit en dit heeft gevolgen gehad. Het is nog steeds erg lastig om te zeggen “hoe nu verder…”. Het antwoord hierop heb ik eigenlijk niet.

Tijdens de periode dat ik nog actief was op Gamemind was er net een nieuwe strategie uitgestippeld. Jammer genoeg is deze nu niet langer relevant. De update van de website en het verwerken van statistieken verloopt nog steeds niet naar behoren. Mijn excuses voor het niet kunnen waarmaken van de verwachtingen. Ook naar de mensen waar ik achter de schermen mee samen werk of heb gewerkt. Wat meer duidelijkheid was op zijn plaats geweest.

Momenteel ben ik bezig met het idee van een boek. Dit staat los van Gamemind. Voor vragen ben ik altijd nog bereikbaar.

Nogmaals mijn excuses.

Met vriendelijke groet,

Rick de Vries

Over de Auteur
Rick de Vries
Rick is de hoofdredacteur bij Gamemind en geniet van een absolute macht. Hij is opzoek naar de gedachten achter games en wat de invloed er van is. Deze passie beïnvloed zijn dagelijkse kijk op het leven en hij is er continue mee bezig. Naast games is hij geïnteresseerd in innovatieve ideeën, psychologie, sociologie en het luisteren en maken van muziek.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.