Nieuws
Je Leest nu
Aankondiging Battlefield 4 nadert dichterbij?
0

Aankondiging Battlefield 4 nadert dichterbij?

door Redactie9 maart, 2013

De geruchten rondom Battlefield 4 lijken steeds vaker op te duiken. Zo ook vandaag weer want de verwachting is dat de game op de Game Developer’s Conference wordt aangekondigd. Dit alles is gebaseerd op een afbeelding die Electronic Arts naar buiten heeft gebracht. Hieronder kun je de afbeelding zelf bekijken.Battefield-aankondiging

Het is voornamelijk de media en gamers die het de laatste tijd over Battlefield 4 hebben. EA heeft zelf nog niet over een vervolg op het succesvolle Battlefield 3 gesproken, althans niet officieel. Het kan dan ook goed zijn dat het om een nieuwe IP gaat, aan de hand van de stijl die op de afbeelding te zien is doet het denken aan Battlefield 3, het eerste lijkt dan ook onwaarschijnlijk. Dit zou dan weer verwijzen naar Batllefield 4.

Wat EA eerder liet weten is dat Battlefield 4 naar de volgende generatie consoles komt. Op het evenement waar dit Battlefield 4 mogelijk aangekondigd gaat worden werd eerder SimCity aangekondigd.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.