Nieuws
Je Leest nu
Battlefield 4 is officieel aangekondigd
0

Battlefield 4 is officieel aangekondigd

door Redactie26 maart, 2013

In de Zweedse hoofdstad Stockholm is Battlefield 4 officieel aangekondigd, dit werd gedaan door de ontwikkelaar DICE. Naast de aankondiging werden er ook beelden getoond, gameplay-beelden wel te verstaan, en dat 17 minuten lang. Hieronder lees je meer over dit bericht.

Met de aankomende herfst is het al zover want dan zal de game verschijnen. Tijdens de sessie van DICE werd er gespeeld op de PC, maar de game zal ook uitkomen op de zevende generatie consoles, de Xbox 360, PlayStation 3. Daarnaast komt het ook uit op de volgende generatie consoles. Inhoudelijk zal het verhaal gaan om een conflict tussen de Verenigde Staten en China.

De aankondiging ging alleen maar over de singleplayer modus. Hieruit werd wel duidelijk dat ze gebruik maken van de nieuwe Frosbite 3 Engine, dit is ook meteen de eerste game waar deze engine wordt gebruikt. Volgens DICE zou deze engine naast een grafische verbetering ook meer vrijheid op de maps moeten geven, dit om een eigen tactiek te smeden. Bekijk hier de laatste gameplay trailer.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.