Nieuws
Je Leest nu
De PlayStation 4 zal 399 euro kosten
0

De PlayStation 4 zal 399 euro kosten

door Redactie11 juni, 2013

De PlayStation 4 zal 399 euro kosten en 2e hands games kunnen afspelen. De persconferentie kwam wat langzaam op gang, er was zelfs een live vastloper van Assassins Creed 4: Black Flag. Na gameplay beelden van Watch werd het alleen maar beter en de show werd afgesloten met de lage prijs, relatief gezien.

De console zal 399 euro kosten, dat is 100 euro goedkoper dan de Xbox One. Het is niet bekend om welke versie van de PlayStation 4 het gaat, is dit inclusief de PlayStation Eye? Een ander sterk punt is dat de PlayStation 4 2e hands games kan afspelen. Sony heeft voornamelijk een harde knal richting Microsoft gegeven, Sony heeft slim op het publiek ingespeeld. Wij zijn niet geheel zeker of het nu de beste persconferentie van de dag was, het komt in de buurt, we zijn te moe om een goed oordeel te vellen.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.