Nieuws
Je Leest nu
De religie uit Grand Theft Auto V
0

De religie uit Grand Theft Auto V

door Redactie22 april, 2013

Het nieuws over GTA V zet ons aan het denken want religie in games is een reuze interessant onderwerp! Terug naar Grand Theft Auto V. Vandaag heeft Rockstar Games een animatie naar buiten gebracht van de religie in GTA V. Er kunnen genoeg grappen worden gemaakt, want lijkt het niet een parodie op Scientology? Hieronder meer over deze religie en uiteraard de beelden, vergeet niet het geluid aan te zetten.

Als het in Grand Theft Auto over religie gaat dan kan er bij de San Andreas fanaten mogelijk een belletje gaan rinkelen want in 2004 was er ook een website met de desbetreffende religie. Het gaat om de fictieve religie Epsilon (Kifflom) waarvan er zoals gezegd in 2004 een website was, deze is onlangs vernieuwd en kun je hier bekijken.

De groep geleid door wie anders dan Cris Formage zal waarschijnlijk terugkeren in Grand Theft Auto V, dit wordt niet direct bevestigd maar ligt wel erg voor de hand gezien de nieuwe website van Epsilon en de onderstaande beelden. In de beschrijven is meer informatie over Grand Theft Auto.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.