Nieuws
Je Leest nu
De speciale edities van Grand Theft Auto V
1

De speciale edities van Grand Theft Auto V

door Redactie23 mei, 2013

In navolging van de vandaag eerder aangekondigde FIFA 14 speciale edities heeft nu ook Rockstar Games de speciale edities van Grand Theft Auto V onthuld. Mocht je de game reserveren dan krijg je bij elke editie (ook de normale retail versie) een in-game zeppelin (Atomic Blimp) waar je Los Santos mee kunt verkennen.

Grand Theft Auto V zal drie versies krijgen, de normale, speciale editie en de collector’s editie. Als je de normale editie via de Rockstar Warehouse koopt zal je er tijdelijk een Kifflom T-shirt bij krijgen. De Kifflom is een soort van parodie op Scientology in de GTA wereld. Zowel de speciale editie als de collector’s editie zullen een steelbook met exclusieve artwork hebben. De collector’s editie kent tegenover de speciale editie een paar extra’s: unieke auto’s en garage, een cap, sleutelhanger en nog meer.

Hieronder kon je uitgebreid alle extra’s bekijken*. De afbeeldingen zijn erg groot, mogelijk heb je een iets lagere resolutie op je computer en is de sluit knop niet goed te zien. Als je op de afbeeldingen klikt kun je ze na het bekijken simpel sluiten met Escape (Esc).

*Verplaatst vanwege de nieuwe website, nu bovenaan te zien.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.