Nieuws
Je Leest nu
De volgende Xbox zal op 21 mei onthuld worden
0

De volgende Xbox zal op 21 mei onthuld worden

door Redactie24 april, 2013

Eerder deze maand hadden we het in een nieuwsbericht over de datum 21 mei waarop mogelijk de volgende Xbox wordt onthuld, het gerucht bleek waar te zijn en over een kleine maand weten we meer over de opvolger van de Xbox 360. Hieronder lees je meer over de aankondiging.

Op de officiële website xbox.com is de aankondiging meteen zichtbaar. Naast de aankondigen (zie afbeelding) staat een datum met tijd, dit is 21 mei, 10am PDT, dit komt neer op 19:00 Nederlandse tijd. Ook is er een interessante tijdlijn van de Xbox te zien, hierin staan iconische games zoals Halo. Het evenement zal plaats vinden in Redmond, Washington (campus), dit tijdens een special evenement. Wij gaan proberen om verslag te doen van de aankondiging. Bij de aankondiging van de PlayStation 4 hebben wij dit via Twitter gedaan en deze maand ook bij Nintendo Direct met een stream op de site en verslag via Twitter.
Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.