Nieuws
Je Leest nu
Elke Twee Jaar nieuwe GTA niet goed
0

Elke Twee Jaar nieuwe GTA niet goed

door Redactie7 maart, 2013
Vele series brengen om de twee jaar een vervolg uit, bij Grand Theft Auto zal dit niet gaan gebeuren verteld Karl Slatoff van Take-Two Interactive. Karl Slatoff is de Chief Operating Officer van Take-Two en als hij het zegt dan kun je aannemen dat het ook echt niet gaat gebeuren.
Als het over Grand Theft Auto gaat dan duikt de media er onmiddellijk bovenop, gek genoeg is over dit onderwerp nog maar weinig te lezen. Take-Two Interactive heeft aangegeven dat het niet elke twee jaar een nieuwe Grand Theft Auto wil uitbrengen. Dit omdat het de waarde van het merk sterk zou aantasten, dit in negatieve zin. Karl Slatoff geeft aan dat hem vaak de vraag wordt gesteld waarom er niet elke twee jaar een GTA uitkomt. Zijn antwoord daarop is dat het niet logisch is om dat te doen. Elk deel brengt namelijk een nieuwe ervaring met zich mee en dat kan onmogelijk om de twee jaar! Als we dit wel doen dan zal dit de serie niet ten goede komen financieel gezien.

Elk jaar nieuwe GTA

Verder gaat hij in op een antwoord dat Leslie Benzies eerder gaf in november, een ontwikkelaar van Rockstar North die verantwoordelijk is voor de GTA serie. Zo vertelde Leslie Benzies dat ze elk jaar wel een nieuwe GTA kunnen ontwikkelen. Hierop zegt Slatoff dat dit inderdaad zou kunnen maar dat de serie dan geen progressie zou maken, uiteindelijk zullen we dan ook de fans van de serie verliezen.

Onze mening

Wij van Gamemind zijn blij met dit bericht. We delen de mening dat de serie kapot zou gaan als om de twee jaar een nieuwe GTA wordt uitgebracht. Aan de andere kant gaat Ubisoft wel rustig door met het uitbrengen van Assassin’s Creed games, dit staat in contrast met wat Slatoff zegt.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.