Nieuws
Je Leest nu
Fallout 4 verschijnt op 10 november dit jaar
1

Fallout 4 verschijnt op 10 november dit jaar

door Rick de Vries15 juni, 2015

Bethesda heeft op de E3, de grootste consumentenbeurs op het gebied van games, bekend gemaakt dat het nieuwste deel uit de Fallout serie op 10 november, 2015 zal verschijnen. De post-apocalyptische shooter zal je de keuze geven om te spelen met een man of een vrouw. Beide zijn geheel naar eigen smaak samen te stellen. De ontwikkelaar gaf aan met dezelfde mogelijkheden zoals de in game karakters (NPC’s).

De ontwikkelaar maakte verder ook een uitgebreid bouwsysteem bekend zodat spelers in de Fallout wereld hun eigen gebouwen en wapens kunnen maken. Ook de armor kan hevig worden aangepast.

Het verhaal zal zich in twee periodes afspelen waarvan het eerste deel zich voor de nucleaire explosie plaatsvind. Naast Fallout 4 werd er ook Fallout Shelter voor iOS aangekondigd. Deze game is nu speelbaar.

Over de Auteur
Profile photo of Rick de Vries
Rick de Vries
Rick is de hoofdredacteur bij Gamemind en geniet van een absolute macht. Hij is opzoek naar de gedachten achter games en wat de invloed er van is. Deze passie beïnvloed zijn dagelijkse kijk op het leven en hij is er continue mee bezig. Naast games is hij geïnteresseerd in innovatieve ideeën, psychologie, sociologie en het luisteren en maken van muziek.
  • 16 mei, 2017 op 04:43

    his will be the outstanding weblog page for anyone who wants to know about this theme. You recognize a lot its virtually difficult to argue with you (not that I actually would waHHa¢â‚¬Â¦natÃ). You absolutely put a fresh spin on a subject matter thats been published about for a lot of years. Wonderful things, just exceptional!

Laat een reactie achter