Nieuws
Je Leest nu
Games spelen op Steam die nog niet af zijn
0

Games spelen op Steam die nog niet af zijn

door Redactie21 maart, 2013

Het klinkt wat gek, toch is het echt waar. Steam gaat bepaalde games aanbieden die nog niet af zijn maar je wel kunt spelen. Steam geeft aan dat bepaalde games zich hier bijzonder goed voor lenen en dat het de community dichter bij elkaar brengt doordat ze bij het ontwikkelingsproces zijn betrokken.

Het idee is dat je betaalt voor een product dat nog niet af is, er wordt vanuit gegaan dat je hiermee instemt. De prijzen zijn zoals nu in de lijst (of zie afbeelding) is te zien niet al te hoog. Ben je nog niet tevreden zoals iets eruit ziet wacht dan nog even raad Steam je aan. Het is een gekke gedachte dat je voor iets betaalt wat nog niet af is, al blijken games die zeggen dat ze af zijn ook niet altijd af de laatste tijd met het zogenaamde ‘day one patch’ fenomeen, maar dat terzijde.

Betaalde bèta

Het is een grappig idee van Steam wat er gelijk ook voor zorgt dat je mee kunt denken bij een game, gameplay, leveldesign, bugs en ga zo maar door. Het kan in theorie er voor zorgen dat een game beter is afgestemd op de wensen van de consument. Willen mensen wel betalen voor een product dat nog niet af is? Dit is de vraag die bij ons blijft hangen. Gaat het geen betaalde bèta worden? De kans is ook groot dat veel free-to-play titels er tussen komen te staan. Alle voorwaarden kun je hier nog eens rustig nalezen.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.