Nieuws
Je Leest nu
GRID 2 Mono Editie komt inclusief een echte Auto
0

GRID 2 Mono Editie komt inclusief een echte Auto

door Redactie24 mei, 2013

Gisteren werden we overvallen met speciale game edities. Vandaag gebeurt dat opnieuw maar de uitgever Namco Bandai doet er samen met de ontwikkelaar Codemasters nog een flinke schep bovenop! Iedereen kent de speciale edities waar je een figuurtje of kaart bijkrijgt, bij GRID 2 krijg je een echte auto als je de Mono editie koopt.

Bij het aanschaffen van de Mono editie zul je een BAC-Mono racewagen er gratis bij krijgen, nou ja gratis? Als jij als echte GRID fan een flinke portemonnee hebt en nog opzoek bent naar een auto dan is de Mono editie de ideale oplossing! Voor 146.000 euro kun jij zowel in het echt als op de console door de straten racen, helaas kan je nieuwe auto slechts 273 kilometer per uur halen. Naast de auto krijg je ook een helm en racepak, evenals de  auto zijn die ook in GRID 2 stijl. Staat de auto voor je deur dan kun je meteen doorrijden naar de fabriek van BAC, bij het aanschaffen van de Mono editie zit ook een uitnodigen voor een rondleiding in de fabriek. Je zal het bijna vergeten ook krijg je de game zelf nog, dit inclusief een PlayStation 3.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.