Nieuws
Je Leest nu
Nintendo onthuld Pokemon Ruby en Sapphire remakes
3

Nintendo onthuld Pokemon Ruby en Sapphire remakes

door Redactie7 mei, 2014

Nintendo heeft na lange tijd van geruchten officieel Pokemon Ruby en Sapphire remakes aangekondigd voor de Nintendo 3DS. Het is alweer meer dan tien jaar geleden sinds de originele versies uitkwamen. Dit was toentertijd voor de Gameboy Advance serie. De remakes zullen de eerste van Pokemon zijn op de Nintendo 3DS en zijn vanaf November al te koop.

Nintendo lijkt er een gewoonte van te maken om oude games te vernieuwen. Op bijna elke generatie handhelds van Nintendo is wel een remake uitgekomen. Dit waren remakes van Pokemon Red & Blue, Pokemon Gold & Silver en over niet al te lange tijd zullen Ruby en Sapphire aan dit rijtje worden toegevoegd. In Pokemon X & Y, momenteel de enige traditionele Pokemon game op de 3DS, deed al vermoeden dat een aankondiging aanstaande was door een Torchic mee  te geven voor mensen die de game in de eerste maanden kochten. De laatsgenoemde Pokemon is een starter uit Pokemon Ruby & Sapphire.

[youtube url=”http://youtu.be/ywGSON9tNq0″]

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.