Nieuws
Je Leest nu
Nog een game van de The Witcher ontwikkelaar
1

Nog een game van de The Witcher ontwikkelaar

door Redactie18 juni, 2013

De ontwikkelaar CD Projekt RED, bekend van The Witcher games, zal een nieuwe studio openen in Krakau en beginnen aan een nieuwe game. Volgens de Poolse ontwikkelaar zal het gaan om een kleinere game dan de aankomende titel waar de ontwikkelaar bekend mee is geworden.

Adam Badowski (managing director) maakte naast het bekend maken van het openen van een nieuwe studio ook bekend dat ze nog twee games gaan ontwikkelen, dit naast de games die momenteel in ontwikkeling zijn, The Witcher 3 en CyberPunk 2077. Eén van deze kleinere games zal in de nieuwe studio worden ontwikkeld, in zijn geheel is er over beide games nog niets bekend. De ontwikkelaar speelt met de gedachte om ook een vestiging in Amerika te openen, of dit nog gebeurt is onduidelijk.
Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.