Nieuws
Je Leest nu
Oculus Rift geen Doom 3 BFG bij release
0

Oculus Rift geen Doom 3 BFG bij release

door Redactie18 maart, 2013

Spijtig nieuws voor de mensen die de Oculus Rift vr-bril hebben besteld via Kickstarter want ze krijgen niet wat ze vooraf beloofd is. De Oculus rift, die via Kickstarter tot leven kwam zou bij de lancering de Doom 3 BFG editie ondersteunen, dit blijkt na een mailtje van de maker niet meer het geval te zijn, wel bieden ze een compensatie.

Dat het niet werkt is triest nieuws voor de mensen die er naar uitkijken. Ook is het niet helemaal eerlijk gezien het een belofte was. Zoals hierboven vermeld bieden ze een compensatie aan, hierbij is de keuze uit 25 dollar die geldig is voor de Oculus-Store of 20 dollar voor een game uit de Steam-sectie. Ook zou het mogelijk zijn om je geld terug te krijgen. Mocht iemand dit willen doen dan kunnen ze via dit mailadres contact opnemen: support@oculusvr.com.

Het zou kunnen zijn dat er later via een patch toch nog ondersteuning komt, dit is verder niet bekend. De reden waarom het niet werkt is vele malen interessanter. Hierover hebben ze niets vermeld. In de community van de Oculus Rift verwachten ze niet dat het een technisch probleem is, het zou eerder onenigheid over afspraken zijn. Dit alles is slechts speculatie.

Ontwikkelaars zoek?

Op het eerste gezicht lijkt dit zeer slecht nieuws voor de Oculus Rift. Echter zijn er veel meer partijen die interesse tonen in het innovatieve apparaat. Zo heeft de ontwikkelaar van Battlefield 3 en hun huidige project Battlefield 4 onlangs nog interesse getoond. Hieronder hebben we wat partijen verzameld die aan het project werken of interesse hebben getoond.

  • DICE
  • Valve

  • Mojang (Minecraft)
  • Epic Games

  • ID SoftWare
  • Unity3D

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.