Nieuws
Je Leest nu
Onthulling volgende Xbox mogelijk verplaatst
1

Onthulling volgende Xbox mogelijk verplaatst

door Redactie29 maart, 2013

Een kort bericht want de Xbox die naar verwachting in april zou worden onthuld is naar alle waarschijnlijk verplaatst. Zoals in een tweet te lezen valt van Paul Thurrott, die tevens eerder over een evenement in april sprak zou het nu in mei mogelijk zover zijn. De vergelijking met de eerder onthulde PlayStation 4 zal nog even op zich laten wachten.

Het blijft een hoop gespeculeer wanneer de nieuwe Xbox van Microsoft onthuld gaat worden. Vele sites claimen al de specificaties te kennen, ook denken andere weer dat Microsoft de console net even aanpast om een voorsprong op Sony te krijgen. Dit alles is uiteraard nooit met zekerheid te zeggen, wel kan het bijna niet anders dat er bepaalde geruchten waar zullen zijn gezien de hoeveelheid. Later als het zover is zul je alles over de volgende Xbox kunnen lezen op Gamemind. De tweet waardoor de geruchten weer op gang kwamen kun je hier lezen
Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.