Nieuws
Je Leest nu
Ontwikkelaars Skyrim beginnen aan nieuw project
0

Ontwikkelaars Skyrim beginnen aan nieuw project

door Redactie15 april, 2013

Als je dacht dat Bethesda al op vol vermogen bezig was aan een nieuwe game dan had je het fout! Het merendeel van de ontwikkelaar van Skyrim zullen nu pas aansluiten bij die andere game, waar we nog geen naam van hebben. Gelukkig kun je wel een goede gok wagen als je kijkt naar hun activiteiten.

Bethesda heeft al aangegeven dat 2013 een jaar zal worden waar ze vaker in media komen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen er dan ook dit jaar nog flarden worden onthuld over de nieuwe game. Nu Bethesda de focus op het nieuwe project heeft gelegd en The Elder Scrolls: Skyrim op een lager pitje heeft gezet zal er vast iets op de E3 beurs te zien zijn. Vorige jaar is een deel van het team al in Boston gespot. Massachusetts (staat van Boston) is in Fallout 3 al lichtelijk getipt en een Fallout 4 zou dan ook het nieuwe project kunnen zijn.

Het laatste Fallout deel Fallout New Vegas stamt alweer uit het jaar 2010, een deel dat circa vier jaar na dato verschijnt zou zeer goed kunnen. Ook is er recentelijk een nieuw handelsmerk binnen gehaald onder de naam Starfield, hierover is nog helemaal niets bekend.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.