Nieuws
Je Leest nu
Rockstar heeft al wat ideeën voor GTA 6
5

Rockstar heeft al wat ideeën voor GTA 6

door Redactie4 oktober, 2013

Rockstar North, de ontwikkelaar van de GTA serie, geeft in een interview met Develop aan dat het al heeft nagedacht over Grand Theft Auto VI, oftewel GTA 6. Dit liet de president bij Rockstar North Leslie Benzies los bij een interview over de historie van Gran Theft Auto. Zo zegt hij: “We weten nog niet wat GTA VI zal zijn, maar we hebben al wel wat ideeën”.

Verder liet Benzies weten dat de focus momenteel nog op de pas uitgegeven Grand Theft Auto V blijft liggen. Zo laat hij weten dat er nog meer content (DLC) zal verschijnen, een goede beschrijving kan hij niet vinden voor de content. Er zal uiteindelijk gekozen worden wat goed is. Verder is, zoals deze week bekend werd, Rockstar nog druk bezig om alle bugs uit de game te halen.

Benzies geeft op persoonlijk niveau ook wat prijs. Zo laat hij weten dat hij eigenlijk een rockster wou worden. Hij was echter beter in het programmeren en ging als programmeur bij DMA Design aan het werk, hier ontwikkelde hij samen met zijn team GTA III.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.