Nieuws
Je Leest nu
SimCity heeft ernstige technische mankementen
1

SimCity heeft ernstige technische mankementen

door Redactie7 maart, 2013

Het beloofde voor vele gamers een mooie dag te worden die SimCity hadden aangeschaft, helaas was de vreugde voor sommigen snel voorbij. De game blijkt namelijk niet speelbaar te zijn. EA en Maxis hebben nog geen officiële verklaring naar buiten gebracht, naar alle waarschijnlijk ligt het aan de servers.

Het vandaag door Electronic Arts uitgebracht spel SimCity kampt met technische problemen wat het spel niet speelbaar maakt. De stadssimulator die gemaakt is door Maxis is afhankelijk van het internet om te spelen. Inmiddels zijn er al 42 pagina’s met klachten op het Answer HQ van Electronic Arts. Wat duidelijk naar voren komt is dat elke server het zelfde probleem heeft. Ironisch genoeg staat er bij de server: Available.

In eerdere berichten hadden mensen van Maxis al gezegd dat ze geen problemen verwachten tijdens de release, mochten die er wel zijn dan waren ze snel verholpen. Dit blijkt niet het geval te zijn. Deze week had de Amerikaanse markt waar de game eerder uitkwam ook soortgelijke problemen. Het is daarom een kwalijke zaak dat dit twee keer in dezelfde week gebeurt. Het zou toen hebben gelegen aan de onverwachte populariteit van de game. Voor gamers is dit fenomeen niets nieuws, toch is het vervelend dat er niets mee gedaan wordt.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.