Nieuws
Je Leest nu
Speciale servers voor valsspelers
4

Speciale servers voor valsspelers

door Redactie15 april, 2013

The War Z ontwikkelaar Hammerpoint, de studio die gevormd is in 2011 uit mensen van onder meer Call of Duty: Black Ops en World of Tanks, heeft gezegd dat ze ‘cheaters’ oftewel valsspeler graag op een aparte server willen hebben. Dit moet een soort van gevangenis voor ze zijn wordt op het officiële forum gemeld.

Op deze gevangenis servers kunnen nog wel cheats worden gebruikt als het aan Hammerpoint ligt. Door middel van een enquête wil de ontwikkelaar te weten komen wat er moet gebeuren, wel heeft Sergey Titov, de plaatser van dit bericht en tevens ontwikkelaar, aangegeven dat hij niet vindt dat verbannen spelers nog een kans verdienen.

Het idee van de gevangenis server is dat valsspelers gevolgd kunnen worden en vervolgens geanalyseerd. Er wordt aangegeven dat het een manier is om cheaters beter te begrijpen en manieren te zoeken om het op de normale servers sneller te constateren. Al met al lijkt het op een win-winsituatie. Financieel zal het ook erg meevallen omdat er enkel één tot twee servers voor gaan worden gebruikt. De argumenten zijn duidelijk en nu is het aan de gamer om te oordelen of deze valsspelers nog een tweede kans verdienen, als je hier klikt kun je zelf ook de enquete invullen en daarmee je mening laten gelden.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.