Nieuws
Je Leest nu
The Last Guardian verschijnt voor de PlayStation 3
0

The Last Guardian verschijnt voor de PlayStation 3

door Redactie4 juni, 2013
Met de aankondiging van de PlayStation 4 is er wat verwarring ontstaan omtrent games die voor de PlayStation 3 in ontwikkelen zijn, komen ze nog wel voor de PlayStation 3 uit? Wij zullen het nader voor je verklaren in dit nieuwsbericht over The Last Guardian waar dit probleem aan bod komt. Volgens de officiële website van de E3 komt hij voor de PlayStation 3 uit.
Zoals gezegd is er op de officiële website van de E3 te lezen dat de The Last Guardian op de PlayStation 3 zal verschijnen, over een PlayStation 4 versie wordt niet gesproken. Over de release datum is nog niets bekend, de website zegt dat de bezoeker de site op 11 juni in de gaten moeten omdat er dan nieuwe details zullen worden onthuld, dit rechtstreeks van de E3. Na het bericht van de officiële website van de E3 werd er door Sony gezegd dat het slecht speculaties zijn. Het is onduidelijk of er nieuws van The Last Gauardian, die al sinds 2009 in ontwikkeling is, zal verschijnen.

Waarom op de PlayStation 3?

Wat we wel kunnen ophelderen is dat het erg aannemelijk is dat de game uit gaat komen voor de PlayStation 3. Gezien de duur van de ontwikkeling en dat er aangegeven is dat de ontwikkeling specifiek voor de PlayStation 3 is kan het haast niet anders dat de game op de PlayStation 3 zal verschijnen. De architectuur van de processor die in de PlayStation 4 zit is niet te vergelijken met die van de PlayStation 3, het omzetten zal zeer omslachtig zijn en ook nog eens duur. Zou de game voor de PC in ontwikkeling zijn, waar de architectuur van de PlayStation 4 op gebaseerd is, dan had het wellicht gekund.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.