Nieuws
Je Leest nu
Volgende generatie Xbox Controller is geen revolutie
0

Volgende generatie Xbox Controller is geen revolutie

door Redactie3 april, 2013

De afgelopen maanden hebben ontwikkelaars al een prototype van de volgende generatie Xbox gekregen van Microsoft. Dit is niet zo gek want er moeten immers ook games tijdens de release verschijnen. Visueel ziet het prototype er wat vreemd uit, zo is alles gestreept in zwart met wit.

Je zou kunnen zeggen dat het prototype eruit ziet als een zebra, dit is visueel en zegt uiteraard niets over de inhoud of de vorm van de hardware. Volgens bronnen uit de game-industrie is er inhoudelijk nieuws naar buiten gekomen, hier is Microsoft geen voorstander van en mogelijk heeft de van origine softwarefabrikant het zebra-patroon geïntroduceerd om het uitlekken te voortkomen, dit als er ook andere versies zijn, verschillende patronen etc. Het traceren van een lekje zal op die manier vele malen eenvoudiger zijn.

De controller zelf zou geen revolutie zijn qua vorm, vergelijkbaar met de huidige. Zo zijn er weer twee analoge sticks, heeft het d-pad dezelfde positie en zit de rest ook op dezelfde plek. Evenals de powerbutton wat er op duidt dat er geen touchscreen in het midden komt. Kort samengevat is de vorm grotendeels gelijk en de grote verandering is de grote. Volgens geruchten is deze ietsjes kleiner. Alles is onbevestigd en het blijft zoals we altijd roepen afwachten totdat Microsoft officieel iets naar buiten brengt.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.