Nieuws
Je Leest nu
Volgende generatie Xbox speelt games van HDD
1

Volgende generatie Xbox speelt games van HDD

door Rick de Vries20 maart, 2013

Volgende maand wordt de nieuwe Xbox waarschijnlijk onthuld en zoals in de lijn der verwachting ligt komen er dan ook allerlei geruchten in de wereld. Of deze geruchten dan ook meteen weer naar het land der fabelen gaan zal over een niet al te lange tijd blijken. Hieronder kun je de (nieuwe) geruchten lezen.

Volgens geruchten die op een merkwaardige manier aan het licht kwamen zou blijken dat de volgende generatie Xbox consoles van Microsoft niet langer schijfjes afspeelt. Op de nieuwe console zal voortaan games direct vanaf de harde schijf worden afgespeeld. Ook zou de console altijd aan kunnen blijven staan omdat het verschillende energie instellingen bevat waardoor het systeem kan schakelen. Op deze manier kunnen eenvoudig updates binnengehaald worden, vervolgens zou dit de gebruiker tijd besparen.

VGLeaks waar de informatie vandaan komt kan als betrouwbaar worden gezien, toch hebben wij sterk onze twijfels bij dit bericht. Het lijkt er wel erg toevallig tussen te staan, het was ook niet direct de aanleiding van het bericht, het was slechts een aanvulling. Later zal blijken of het bericht waar is.

Over de Auteur
Rick de Vries
Rick is de hoofdredacteur bij Gamemind en geniet van een absolute macht. Hij is opzoek naar de gedachten achter games en wat de invloed er van is. Deze passie beïnvloed zijn dagelijkse kijk op het leven en hij is er continue mee bezig. Naast games is hij geïnteresseerd in innovatieve ideeën, psychologie, sociologie en het luisteren en maken van muziek.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.