Nieuws
Je Leest nu
Volgende Mass Effect is Nieuw en Verfrissend
0

Volgende Mass Effect is Nieuw en Verfrissend

door Redactie25 maart, 2013

Tijdens een presentatie op het PAX East evenement heeft uitvoerend producent Casey Hudson van Bioware het één en ander verteld over de volgende Mass Effect game. Daarnaast kregen we ook te horen de film nog in productie is en dat de meeste Mass Effects fans het liefste als man spelen in het derde deel?

Vanuit Boston (Massachusetts) komt een hoop informatie naar buiten de laatste paar dagen. Het evenement PAX EAST dat van 22 tot 24 maart duurt is jaarlijks evenement, al komt het steeds vaker terug in hetzelfde jaar op andere plaatsen, zo komen er dit jaar nog twee edities.

Op dit evenement heeft Casey Hudson, uitvoerend producent, ons verteld dat de nieuwe Mass Effect game een nieuwe ervaring zal zijn. Hij vertelde dat ze een soortgelijke ervaring zoeken zoals dat destijds bij het eerste deel was, de liefde voor het universum maar dan op een compleet nieuwe manier.

Later ging hij ook nog in op de film die van Mass Effect wordt gemaakt, de schrijver van de film Thor liet eerder weten dat hij ermee stopte. Dit zorgde voor wat turbulentie en de vraag dook al gauw op of het project nog wel door kon gaan. Hudson liet weten dat de film Mass Effect film met Legendary Pictures in productie blijft. Meer informatie zoals een release datum of cast is niet bekend gemaakt. Wel benadrukte hij dat de veel erg speciaal gaat worden, “it’s going to be really special”.

Wat onverwachts werd er op het einde ook nog onthuld dat het team aan een nieuwe IP werkt. Daar bleef het ook bij want meer werd er niet aan toegevoegd, behalve dat hij hoopte dat het zich gelijkwaardig in de sporen van Mass Effect kan ontwikkelen.

Eerder liet Bioware al weten dat 82 procent van alle Mass Effects spelers met een mannelijke Shepard in Mass Effect 3 spelen. Dit deed ons denken aan het eerdere bericht wat wij schreven over Remember Me.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.