Nieuws
Je Leest nu
Zoon met verslaving krijgt Hitman’s op bezoek
0

Zoon met verslaving krijgt Hitman’s op bezoek

door Redactie5 januari, 2013

Een Chinese vader was klaar met zijn zoon, dit vanwege zijn gameverslaving. De vader heeft op een wel heel bijzondere manier actie ondernomen door in-game huurmoordenaars in dienst te nemen. Hebben deze online-huur moordenaars het klusje geklaard? Het opmerkelijke artikel lees je hier.

Afkomen van een gameverslaving

De vader of volgens zijn echte naam Feng (冯先生) was waarschijnlijk behoorlijk moedeloos toen hij deze actie ondernam. De zoon van meneer Feng is een 23 jarige die rond de middelbare school periode met gamen is begonnen. Zijn schoolresultaten vielen tegen en waren onvoldoende. Hierna heeft de jonge Feng ook geen baan kunnen vinden, althans geen geschikte zegt de jonge man zelf. Zijn vader kon het niet langer aanzien en heeft in-game huurmoordenaars gevonden die beter waren in het spel dat zijn zoon speelde. Hoe meneer Feng deze gevonden heeft is onbekend.

Het idee was dat zijn zoon er na verloop van tijd flauw van worden. Dit doordat hij constant overnieuw moest beginnen. Dit zou hem moeten motiveren om een baan te zoeken volgens de vader. De zoon werd gek van alle nederlagen en heeft met zijn vader gesproken. De zoon vertelde de vader dat of hij nu games speelde of niet dat dit geen invloed zou hebben op het vinden van een baan. Het moest volgens de zoon een baan zijn dat bij hem paste. Vanwege de eerlijkheid van zijn zoon was meneer Feng toch enigszins opgelucht. Het is onduidelijk of de vader de huurmoordenaars een halt heeft toegeroepen, maar de zoon heeft inmiddels wel een geschikte baan gevonden.

Mogelijk verval?

Het is een unieke oplossing van de vader, al twijfelen wij er aan of de jongen op deze manier niet in verval raakt. Wel is het in China een groot probleem, er komen steeds meer mensen met een gameverslaving.

Over de Auteur
Redactie
De redactie van Gamemind zorgt ervoor dat jij gave, interessante of informatieve content op een begrijpbare wijze voorgeschoteld krijgt. Hierbij worden we ondersteund door de Gamemind community. Heb je vragen voor ons of misschien wel een tip? Mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.